HelpCoaching

16 Nov 2018
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Info

E-mail Print PDF

De Help!boekjes bieden snel inzicht in het onderwerp waar je mee aan de slag wilt als beginnend of gevorderd coach. Doe-boekjes als je coacht leidinggeeft of jezelf wilt coachen. Geen dikke boeken maar snel inzichten op een rijtje waar je vervolgens je eigen stijl mee kunt ontwikkelen.
De 12 boekjes zijn apart via de boekhandel en webshop te verkrijgen maar ook als complete bibliotheek (inclusief cassette).

De auteurs

De Help!Coaching bibliotheek komt van dezelfde auteurs die sinds 2003 de Scheur je Los Coachingskalender voor coaches en gecoachten samenstellen.

Marijke LingsmaMarijke Lingsma is (mede)oprichter van diverse toonaangevende bedrijven op het gebied van coaching, training en persoonlijke ontwikkeling, waaronder Van Harte & Lingsma en Multi Media Coach BV. Ze is creatief adviseur voor veel ondernemers en ontwikkelt, samen met anderen, opleidingen, workshops en multimediatools. Ze is een praktisch systeemdenker met een passie voor het in beweging krijgen van mensen.

 

 

 

Aty BoersAty Boers is partner en oprichter van Novius BPM. Ze houdt zich bezig met – veelal met ICT samenhangende – grote veranderingstrajecten. Haar overtuiging is dat echte veranderingen alleen tot stand komen door organisaties en mensen tegelijkertijd te ontwikkelen. Ze is gefascineerd door (schijnbaar) irrationele (groeps)processen in organisaties en daarbuiten.

 

 

 

 

 

Uitgeverij MultiMediaCoach

De Help!boekjes worden uitgegeven door MultiMediaCoach, www.multimediacoach.nl.

Contact: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Adres: Koningslaan 13 bis - 3583 GC Utrecht
Fax: 020 6189692

 
ScheurkalenderOverigen
MultiMediaCoach