Aty Boers

Aty Boers is organisatiekundige, coach en trainer met meer dan twintig jaar ervaring in grote verandertrajecten. Ze is mede-oprichter van adviesbureau Valuebridge (2011) waar zij organisaties ondersteunt bij het realiseren van betekenisvolle -identiteitsgedreven- transities. Aty is auteur van Het BPM-Boek, De Coachingskalender en de Help Coachingsbibliotheek. Ze ontwikkelde samen met Marijke Lingsma de post-HBO leergang Agile-lean teamcoaching waarbij haar expertise op het gebied van Lean verbonden wordt met de principes van (organisatie)coaching en zelforganisatie.

Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is synoniem met ‘coaching’. Ze is directeur van CoachBoulevard waar zij erkende leergangen en lesdagen geeft over systeemgericht individuele- en teamcoaching, en leanteamcoaching. Zij is auteur van diverse boeken over teamcoaching, competentieontwikkeling en conflictcoaching. Daarnaast maakte zij met co-auteur Aty Boers de Coachingskalender tot een ongekend (verkoop)succes.

Marijke staat bekend om haar interactieve en humorvolle workshops en presentaties waarbij ze razendsnel schakelt tussen theorie en praktijk. Ze zet deelnemers aan het denken en haar praktische inzichten zijn direct toepasbaar. Ze heeft de focus altijd op het leren ván elkaar en het samenwerken mét elkaar.

Marijke Lingsma ontwikkelt samen met partners multimedia die in een coachproces of in teamoverleg te gebruiken zijn. Enkele voorbeelden daarvan zijn: de 'CoachingWaaier voor managers', de spellen 'Spelen met conflicten' en 'Samenspel in teams' en de DVD 'Team in Beeld'.

Geïnteresseerd in team- en organisatiecoaching? Kijk dan ook op https://agileleancoaching.nl